Drumul naţional 1 este în continuare foarte aglomerat, luni seară, în zona Văii Prahovei, pe sensul de urcare către munte, pe tronsonul din zona oraşului Comarnic coloana de maşini măsurând doi kilometri, iar în zona staţiunii Buşteni formându-se o coloană de maşini de patru kilometri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Prahova, Raluca Brezeanu, pe sensul de mers către munte DN 1 este în continuare aglomerat, luni seară. Astfel, în dreptul oraşului Comarnic se circulă bară la bară, cu viteză de aproximativ 30 - 40 de kilometri, iar coloana de maşini se întinde pe o distanţă de aproximativ doi kilometri.

DN 1 este şi mai aglomerat în zona staţiunii Buşteni, unde pe sensul de mers către Braşov s-a format o coloană de maşini pe aproximativ patru kilometri, viteza de rulare fiind de 20 - 30 de kilometri la oră pe acest tronson.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Reprezentanta IPJ Prahova a precizat că poliţiştii rutieri se află pe DN 1 şi dirijează circulaţia pentru a asigura fluenţa, aceştia recomandându-le şoferilor să respecte regulile de circulaţie şi să folosească rutele ocolitoare.

"Poliţiştii rutieri se află în dispozitiv şi acţionează încă de dimineaţă pentru fluidizarea traficului rutier. De la Ploieşti către Braşov poate fi folosită ca rută alternativă DN1 A Ploieşti - Vălenbii de Munte - Cheia - Săcele", a mai precizat sursa citată..

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.