Deţinutul de la Penitenciarul Tulcea care vineri a părăsit punctul de lucru a fost capturat, acesta fiind găsit de către poliţişti pe raza comunei Nufărul, din judeţul Tulcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bărbatul în vârstă de 23 de ani a fost descoperit luni, în jurul orei 20.00, pe raza comunei Nufărul din judeţul Tulcea, de către un echipaj de poliţie, se arată într-un comunicat al Penitenciarului Tulcea.

Dispariţia deţinutul, care a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru furt calificat şi îşi executa pedeapsa în regim semideschis la Penitenciarul Tulcea, a fost sesizată vineri, în jurul orei 14.50.

Acesta se afla la punctul de lucru Alum S.A, ”unde presta activităţi lucrative”, când a evadat, potrivit reprezentanţilor penitenciarului.

Pentru a-l captura pe bărbat, poliţiştii şi jandarmii au făcut filtre în judeţul Tulcea şi au verificat toate căile de acces şi posibilele direcţii de deplasare.

Conducerea penitenciarului a început o anchetă administrativă în urma evadării deţinutului, pentru a analiza circumstanţele în care acesta a fugit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.