O femeie şi un copil au fost loviţi, duminică seară, de o maşină pe DN 7, în judeţul Dâmboviţa. Copilul a fost proiectat pe sensul opus unde a mai fost lovit de o maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe Drumul Naţional 7, în localitatea Lunguleţu. Din primele verificări efectuate, poliţiştii au constatat că doi pietoni, respectiv o femeie de 48 de ani şi un copil de 9 ani, ar fi fost acroşaţi şi accidentaţi de un autoturism condus de o femeie de 27 de ani, care s-ar fi deplasat din direcţia Bucureşti-Piteşti”, a transmis IPJ Dâmboviţa.

Sursa citată a precizat că, în urma impactului, copilul ar fi fost proiectat pe sensul opus, unde ar fi fost acroşat de un alt autoturism condus de un bărbat de 23 de ani.

”În urma impactului, cei doi pietoni au fost răniţi. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor producerii accidentului rutier”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.