Un bărbat care lucra la sistemul de canalizare din localitatea Produleşti, judeţul Dâmboviţa, a fost prins sub un mal de pământ. Bărbatul a fost scos de echipajele de intervenţie şi este transportat la sputal cu elicopterul SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 17 august a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Mătăsaru au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment în localitatea Produleşti. Poliţiştii au stabilit că un bărbat, de 51 de ani, angajat al unei societăţi comerciale, în timp ce s-ar fi aflat pe raza localităţii Produleşti, efectuând lucrări la o canalizare, ar fi fost surprins de un mal de pământ, până în zona membrelor inferioare”, a transmis, joi, IPJ Dâmboviţa.

ISU Dâmboviţa a precizat că bărbatul a fost scos de echipajele de intervenţie, în viaţă, fiind transportat la spital cu un elicopter SMURD.

Autorităţile încearcă să stabilească împrejurările producerii accidentului de muncă şi dacă au fost luate toate măsurile de precauţie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.