Doisprezece turişti, între care cinci copii, au rămas, vineri, blocaţi pe un drum din Masivul Bucegi, autovehiculele cu care aceştia se îndreptau către o cabană nemaiputând înainta din cauza zăpezii. Jandarmii i-au ajutat pe oameni să îşi deszăpezească maşinile şi să ajungă la unitatea de cazare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Dâmboviţa, cei 12 turişti, din care şapte adulţi şi cinci copii, din Constanţa, au mers la munte cu două autovehicule, iar vineri, maşinile cu care ciculau au rămas blocate pe un drum secundar din apropierea cascadei Şapte Izvoare. 

Când au constatat că autovehiculele nu mai pot înainta din cauza zăpezii şi că nici nu se pot întoarce, oamenii au sunat şi au cerut ajutor.

FOTO: Jandarmeria Dâmboviţa
FOTO: Jandarmeria Dâmboviţa

Jandarmii de la Postul Montan Zănoaga i-au ajutat să scoată cele două autovehicule din zăpadă, oamenii ajungând în siguranţă la cabană.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.