Un adolescent de 15 ani din judeţul Dâmboviţa a fost căutat, sâmbătă, de poliţişti, pompieri, jandarmi şi voluntari, după ce tatăl său a anunţat că acesta a plecat de acasă spre o pădure, existând suspiciunea că s-ar putea pune în pericol. El a fost găsit la ieşirea din pădure, fiind examinat medical. Direcţia de Protecţie a Copilului a fost anunţată despre această situaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 2 martie a.c., în jurul orei 17:55, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Valea Mare au fost sesizaţi de un bărbat de 42 de ani, din Cobia, cu privire la faptul că fiul său minor, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu, îndreptându-se către zona împădurită a localităţii, existând suspiciunea că s-ar putea pune în pericol”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.
 
Astfel, au fost constituite echipe mixte de căutare, formate din poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa şi jandarmi de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa. Totodată, a fost utilizată o cameră video cu termoviziune, iar reprezentanţii unităţii administrativ teritoriale Cobia au acordat sprijin efectivelor angrenate la căutări.
 
”Ulterior, minorul a fost găsit de o echipă mixtă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, la ieşirea din pădure, la aproximativ 1,5 kilometri de domiciliu. Acesta nu a fost victima niciunei infracţiuni, fiind examinat medical”, a adăugat sursa citată.
 
De asemenea, despre această situaţie au fost informaţi şi reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.