Un număr de 25 de persoane vor fi audiate la DIICOT Dâmboviţa într-un dosar de trafic de droguri în care au avut loc, duminică, 11 percheziţii, în judeţele Ilfov şi Dâmboviţa. Suspecţii, organizaţi în două grupări, s-ar fi aprovizionat cu droguri dintr-o cultură de cannabis înfiinţată în localitatea Butimanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară de la SCCO Dâmboviţa, au făcut, duminică, 11 percheziţii domiciliare, în judeţele Ilfov şi Dâmboviţa, la locuinţele unor persoane suspectate de trafic de droguri de risc şi deţinere în vederea consumului propriu de droguri de risc.

Astfel, s-a stabilit că două grupări, alcătuite din 9 persoane, desfăşoară în judeţul Dâmboviţa activităţi de trafic de droguri de risc şi deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu. Suspecţii s-ar fi aprovizionat cu droguri dintr-o cultură de cannabis înfiinţată ilegal în localitatea Butimanu.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate 106 plante ce făceau parte dintr-o cultură de cannabis indoor şi outdoor, 4 grindere, 2 cântare electronice, 9 telefoane mobile, suma de 4.500 de lei, mai multe seminţe de cannabis, obiecte cu urme de materie vegetală, precum şi mai multe echipamente necesare creşterii şi dezvoltării indoor a plantelor de cannabis.

La sediul DIICOT Dâmboviţa urmează să fie duse, pentru audieri, 25 de persoane.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Activităţile au fost efectuate cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.