Unul din cei mai cunoscuţi interlopi din Iaşi, Adrian Corduneanu, a fost reţinut marţi pentru şantaj, fiind acuzat că ar fi solicitat, prin ameninţări, de la reprezentantul unei firme suma de 1.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu sprijinul luptătorilor SAS au efectuat marţi o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Iaşi în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj. 

Surse judiciare au precizat că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, bănuit de comiterea faptei este cunoscutul interlop ieşean Adrian Corduneanu, el fiind condus la sediul Poliţiei pentru audieri. Potrivit cercetărilor, acesta ar fi solicitat, prin folosirea de ameninţări de la reprezentantul unei firme suma de 1.000 de euro şi ar fi primit 2.000 lei. 

"În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale pentru 24 de ore şi introdus în Arestul IPJ Iaşi. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operaţiuni Speciale Iaşi", se arată într-un comunicat al Poliţiei judeţului Iaşi. 

Adrian Corduneanu va fi prezentat judecătorilor cu propunerea emiterii mandatului de arestare. 

Cercetările în acest caz continuă. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.