Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţitii din Craiova pentru înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, după ce, în timpul construirii unui pod feroviar, reprezentanţii executantului, cu complicitatea dirigintelui de şantier, ar fi supradimensionat şi supraevaluat cantităţile de materiale utilizate şi lucrările făcute. Prejudiciul este de peste 2,2 milioane de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Craiova au reţinut, pentru 24 de ore, trei bărbaţi bănuiţi de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Din cercetări a reieşit că, în perioada iunie 2016 - septembrie 2017, cu prilejul derulării unui contract de achiziţie publică privind construirea unui pod feroviar, reprezentanţii executantului, cu complicitatea dirigintelui de şantier, ar fi prezentat la plată situaţii de lucrări neconforme cu realitatea.

Astfel, cei trei bărbaţi, unul de 69 de ani, din Cluj-Napoca, iar ceilalţi doi de 61 şi 69 de ani, ambii din Craiova, ar fi supradimensionat şi supraevaluat cantităţile de materiale utilizate, precum şi lucrările efectuate, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.275.126 de lei.

Cei trei vor fi prezentaţi, vineri, instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.