Copilul în vârstă de şase anu care a fost grav rănit la începutul acestei săptămâni după ce s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din holul Primăriei Capitalei şi a căzut împreună cu aceasta va fi supus unei intervenţii chirurgicale, a transmis Spitalul Grigore Alexandrescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
“În cursul zilei de astăzi copilul va fi supus unei intervenţii chirurgicale stabilită în urma investigaţiilor. Menţionăm încă o dată că familia nu este de acord cu furnizarea unor informaţii medicale mai amănunţite”, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Spitalul Grigore Alexandrescu.
Băiatul este internat în continuare în secţia ATI a unităţii medicale. 
 
Reprezentanţii Primăriei Capitalei au transmis că luni, în jurul orei 13.40, în holul de la intrarea principală în sediul PMB, a avut loc un accident implicând un copil de 7 ani, însoţit de tatăl său, care venise la primărie pentru rezolvarea unei probleme. Copilul a ajuns la spital ”cu stare generală gravă” şi e la ATI, a anunţat Spitalului Grigore Alexandrescu din Capitală.
Conform informaţiilor furnizate de martori, copilul s-a urcat pe una dintre coloanele decorative din hol şi a căzut împreună cu coloana, suferind traumatisme. La intervenţia angajaţilor PMB, el a fost preluat în mai puţin de 5 minute de o ambulanţă, fiind dus imediat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu». La momentul urcării în ambulanţă, copilul era conştient”, arată precizarea de presă a instituţiei.
O anchetă administrativă în cadrul Primăriei Capitalei va avea loc în paralel cu ancheta deja demarată de poliţie, în cazul acestui accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.