Copilul de 10 ani din judeţul Vrancea, dispărut miercuri în râul Siret, a fost găsit înecat, trupul băiatului fiind observat de un pădurar care a alertat pompierii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru, trupul copilului a fost observat de un pădurar în zona confluenţei râurilor Siret şi Trotuş.

Un echipaj ISU s-a deplasat în zonă şi a adus trupul băiatului la mal.

Cadavrul a fost găsit la circa trei kilometri în aval de zona în care au fost descoperite hainele copilului, miercuri seară.

Aceasta este a doua tragedie din familia băiatului găsit înecat. În urmă cu câteva luni, oamenii au mai pierdut un copil care s-a îmbolnăvit de meningită.                                                      

Miercuri după-amiază, băiatul de 10 ani a plecat de acasă şi nu a mai revenit. La lăsarea serii, mama sa a mers la Poliţie şi a anunţat că nu ştie nimic despre fiul ei. Pentru că hainele băiatului au fost găsite pe malul râului Siret, în localitate, pompierii l-au căutat în zona cursului de apă. Copilul mersese la scăldat fără permisiunea mamei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.