Un copil în vârstă de un an din localitatea Tecuci, judeţul Galaţi, a fost preluat în stare gravă de către un elicopter SMURD şi transportat la Spitalul de Copii Galaţi unde medicii l-au stabilizat. Ulterior, copilul a fost preluat de acelaşi elicopter care-l transportă către un spital din Bucureşti. Deocamdată nu s-au stabilit împejurările în care s-a produs accidentul, dar se pare că micuţul a căzut într-o cadă cu apă şi detergent şi s-a înecat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse medicale, un copil în vârstă de aproximativ un an din Tecuci a fost preluat de un elicopter SMURD în stare gravă şi transportat la Spitalul de Copii ”Sfântul Ioan” din Galaţi.

Copuilul a fost resuscitat de către medici, starea sa fiind însă extrem de gravă.

Directorul spitalului, Victoriţa Ştefănescu, a precizat pentru News.ro că starea pacientului este gravă, dar a fost stabilizat de către medici şi a fost preluat de acelaşi elicopter SMURD pentru a fi transportat la un spital din Capitală. 

Deocamdată nu se ştie exact ce s-a întâmplat, se pare însă că micuţul a căzut într-o cadă cu apă şi detergent şi s-a înecat.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.