Un copil de 5 luni, în stare gravă, a fost transportat, joi, de la Galaţi la Bucureşti cu un elicopter SMURD. Copilul a fost internat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Elicopterul aflat în serviciu la Bucureşti a îndeplinit cu succes o misiune SMURD, pentru salvarea unui copil în vârstă de 5 luni, diagnosticat cu hematom subdural. Copilul a fost preluat de la Galaţi şi transferat de urgenţă la Bucureşti, unde a fost predat medicilor de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu», a transmis, joi, Inspectoratul General al Aviaţiei din MAI. 
 
Sursa citată a precizat că pe tot parcursul zborului, care a durat aproximativ o oră, copilul a fost asistat şi monitorizat de o echipă medicală specializată din cadrul Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, acesta fiind predat în siguranţă medicilor din Capitală. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.