Un muncitor de 47 de ani a murit marţi, după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc aflat în construcţi în municipiul Constanţa. Poliţiştii şi reprezentanţii Inspectoratului Teritorial de Muncă fac cercetări pentru a stabili cum s-a întâmplat accidentul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, un bărbat în vârstă de 47 de ani din Constanţa, executa marţi, lucrări de construcţie la etajul patru al unui bloc de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanţa. La un moment dat, el s-a dezechilibrat şi a căzut pe terasa de la parterul blocului.

În cauză poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

De asemenea, cazul este cercetat şi de Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru stabilirea tuturor împrejurările în care a avut loc accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.