Un lift dintr-un bloc de locuinţe din municipiul Constanţa, în care se aflau patru persoane, a căzut, vineri după-amiază, de la parter la subsol, pompierii intervenind pentru scoaterea oamenilor. Persoanele respective nu au fost rănite, suferind însă un atac de panică, fără a fi necesar transportul lor la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri după-amiază, pentru scoaterea a patru persoane blocate în liftul unui bloc de locuinţe de pe bulevardul I.C. Brătianu din Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor. Echipele de intervenţie ajunse la faţa locului au constatat că liftul respectiv a căzut de la parter la subsol, iar în el se aflau patru persoane. Acestea au reuşit să iasă din lift, dar au rămas blocate la subsol, pompierii intervenind pentru scoaterea lor cu o scară improvizată.

Cele patru persoane nu au fost rănite, suferind însă un atac de panică, fără a fi necesar transportul lor la spital.

Poliţiştii Secţiei 3 efectuează verificări în vederea stabilirii situaţiei de fapt, iar la finalizarea acestora se vor lua măsurile care se impun.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.