Un copil în vârstă de cinci ani şi mama lui au fost răniţi, marţi seară, într-un accident rutier petrecut în municipiul Constanţa, iar echipajul SMURD trimis să le acorde îngrijiri medicale a fost lovit de o maşină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean, în urma unui accident petrecut pe strada Eliberării din Constanţa au fost două persoane rănite.
 
Este vorba de un copil în vârstă de cinci ani, care a suferit un traumatism lombar şi de mama lui, diagnosticată cu un traumatism la mână. Cele două victime au fost duse la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale. 
 
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a precizat că la acest accident s-a deplasat un echipaj SMURD, iar în timp ce echipajul acorda îngrijiri medicale victimelor, autospeciala a fost acroşată de o maşină. În acel moment, autospeciala SMURD era staţionată.  
 
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că în accident au fost implicate două maşini, una condusă de un bărbat de 64 de ani şi alta de o femeie de 36 de ani. 
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut evenimentul rutier.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.