Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat, joi după-amiază pe A 4, în judeţul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei a transmis că, joi după-amiază, traficul rutier a fost întrerupt pe Autostrada A4 pe sensul dinspre Agigea către Ovidiu, la kilometrul 11, în zona nodului de ieşire către DN 3 – Constanţa, după ce un autoturism s-a răsturnat pe carosabil. În autoturism se aflau două persoane, iar la faţa locului a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD.

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, în urma accidentului un bărbat a murit, iar o femeie a suferit un traumatism abdominal, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a afla împrejurările producerii accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.