Un bărbat de 34 de ani a fost prins de poliţiştii constănţeni în timp ce ridica un colet sosit din străinătate şi în care erau o puşcă, un pistol, dar şi muniţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a transmis marţi, printr-un comunicat de presă, că poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au identificat un bărbat, de 34 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
 
“La data de 8 mai, în jurul orei 11.50, acesta a fost depistat în flagrant, pe strada Unirii din municipiul Constanţa, în timp ce ridica un colet, sosit din străinătate, în valoare de aproximativ 2.000 de lei, în care se aflau arme de foc. În interiorul coletului, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au descoperit două arme neletale supuse autorizării, respectiv o puşcă cu aer comprimat, de calibrul 5.5 mm, şi un pistol, de calibrul 9 mm, precum şi o cutie cu 10 cartuşe, de calibrul 9 mm, cu gaz iritant-lacrimogen”, se arată în comunicat.
 
Armele şi muniţia au fost ridicate în vederea confiscării.
 
Poliţişti au întocmit în cauză un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.