Un angajat al firmei de salubritate din municipiul Constanţa a murit, iar altul a fost grav rănit, vineri, după ce maşina de gunoi pe care lucrau i-a accidentat la o manevră cu spatele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri dimineaţă, poliţiştii au fost anunţaţi de producerea unui accident rutier pe strada Oleg Danovski din municipiul Constanţa.

Oamenii legii au stabilit că, în timpul unei manevre de mers înapoi, doi angajaţi ai firmei de salubritate Polaris au fost accidentaţi de către maşina de gunoi pe care lucrau. Unul dintre muncitori a fost surprins sub maşina respectivă şi a murit, iar celălalt a fost grav rănit.

Conform reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, bărbatul rănit, de 54 de ani, a suferit traumatisme la nivelul bazinului, mâinilor şi picioarelor, el fiind dus la spital pentru îngrijri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.