Un tânăr în vârstă de 24 de ani a fost reţinut de poliţiştii constănţeni, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu sora lui, în vârstă de 13 ani, în urma cărora fata a rămas însărcinată. Poliţiştii au fost sesizaţi în acest caz de mama celor doi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, în vârstă de 24 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, suspectat de comiterea infracţiunii de act sexual cu minor.

Astfel, pe data de 16 ianuarie, o femeie, în vârstă de 50 de ani, din localitatea Mihai Viteazu, a sesizat faptul că fiul ei, de 24 de ani, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fiica ei,  în vârstă de 13 ani. În urma relaţiilor sexuale, bărbatul şi-a lăsat însărcinată sora, fata având o sarcină de 19 săptămâni.

Bărbatul a fost reţinut de poliţiştii constănţeni pentru 24 de ore şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa, urmând ca vineri să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.