Soţul femeii găsite moarte în propria locuinţă din judeţul Constanţa a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind suspectat că a lovit-o cu o coadă de mătură pe tot corpul. Decesul femeii a survenit în urma şocului hemoragic şi a şocului traumatic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului.

“Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 25 iulie 2021, în curtea locuinţei comune din localitatea Tortoman, judeţul Constanţa, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unei gelozii exacerbate, ar fi ucis-o pe soţia sa, victima M.M., în vârstă de 57 de ani, pe care ar fi lovit-o în mod repetat cu un corp contondent din lemn peste tot corpul, preponderant la nivelul membrelor, astfel că i-a provocat grave leziuni care au condus la moarte, prin şoc hemoragic şi şoc traumatic”, se arată în comunicat.

Bărbatul va fi prezentat instanţei, marţi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Rurală Medgidia au fost sesizaţi, luni, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că soţia sa ar fi decedat în timp ce dormea, în locuinţa comună din comuna Tortoman.

“Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat persoana în cauză, un bărbat, de 61 de ani, iar în locuinţă a fost identificată femeia, de 57 de ani, decedată. Pe trupul neînsufleţit au fost constatate urme vizibile de violenţă pe cap, trunchi şi membre”, a transmis IPJ Constanţa.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, rănile de pe corpul femeii ar fi fost cauzate cu o coadă de mătură.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.