Un şofer care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor din Constanţa a fost urmărit doi kilometri în Mihail Kogălniceanu, iar apoi a abandonat maşina şi a fugit într-o curte, unde a fost prins. El avea suspendat dreptul de a conduce.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că un bărbat de 35 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. 
“Astfel, la data de 21 aprilie a.c., în jurul orei 20.10, bărbatul a fost depistat în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kokălniceanu. Poliţiştii au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto nu s-a conformat, mărind viteza de deplasare. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, pe mai multe străzi din comună. Autoturismul a fost interceptat după o distanţă de aproximativ doi kilometri. Conducătorul auto a abandonat vehiculul şi a fugit în curtea unui imobil, fiind urmărit şi imobilizat de poliţişti”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa. 
Poliţiştii au stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pentru perioada în curs. 
Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest.
Ulterior, a fost condus la o unitate medicală, unde a refuzat recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii consumului de alcool şi substanţe interzise.
Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.