Pompierii constănţeni au intervenit, joi seară, pentru a scoate dintr-o fântână adâncă de 30 de metri trupul unei femei a cărei dispariţie a fost sesizată încă de dimineaţă. La faţa locului au intervenit două autospeciale, iar poliţiştii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un acident sau despre o sinucidere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi seară, pentru o scoate trupul unei femei în vârstă de 78 de ani dintr-o fântână adâncă de 30 de metri din localitatea Movila Verde, la faţa locului deplasându-se două echipaje, dintre care unul de descarcerare.

Un pompier a coborât după femeie în fântână reuşind să aducă trupul la suprafaţă.

Dispariţia femeii a fost sesizată de către săteni, aceştia găsind lângă fântână o găleată şi o pereche de papuci. Unii martori susţin că femeia ar fi fost în fântână încă de miercuri, dispariţia ei fiind anunţată însă joi. 

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

De asemenea, poliţiştii au început cercetările pentru a stabili dacă a fost vorba de un accident sau de o sinucidere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.