Poliţiştii şi procurorii fac, marţi, percheziţii la o persoană bănuită de înşelăciune. Aceasta ar fi cumpărat cherestea de la două persoane, fără a o plăti, producând un prejudiciu de peste 1 milion de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În această dimineaţă, poliţişti Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa efectuează 4 percheziţii domiciliare, în judeţele Constanţa, Ilfov şi Timiş, la locuinţele unui bărbat, de 37 de ani, bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune”, anunţă Poliţia Română.

Sursa citată a precizat că, în perioada 2018 - 2022, acesta ar fi achiziţionat aproximativ 1.400 de metri cubi de cherestea de la două persoane vătămate, fără a achita contravaloarea acestora, ulterior comercializând materialul lemnos.

Prejudiciul este de peste 1.000.000 de lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.