Patru persoane, printre care şi un copil, au fost rănite duminică seara, în urma coliziunii dintre două autoturisme pe drumul care leagă Constanţa de Tulcea, circulaţia fiind blocată pe ambele sensuri în zona localităţii Mihai Viteazu timp de câteva zeci de minute, victimele fiind transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul  Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră pe DN 22 Constanţa - Tulcea a fost oprită pe ambele sensuri în zona localităţii Mihai Viteazu, din cauza unui accident rutier petrecut duminică, în jurul orei 18.50, după ce două autoturisme s-au ciocnit.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, la faţa locului s-au deplasat o autospecială de la punctul temporar Cogealac, un echipaj SMURD şi mai multe ambulanţe ale Serviciului Judeţean.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns în zonă nu existau persoane încarcerate, iar cadrele medicale au început să acorde primul ajutor victimelor.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite, printre care şi un copil de aproximativ un an.

Victimele erau conştiente şi au fost transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Circulaţia în zonă a fost blocată timp de câteva zeci de minute pe ambele sensuri.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc accidentul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.