O fată în vârstă de 13 ani din Medgidia susţine că a fost agresată, în apropierea unui restaurant din localitate, de către un bărbat în vârstă de 36 de ani, ruda unui fost prieten, iar poliţiştii au început o anchetă în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţişti de la Poliţia municipiului Medgidia au fost sesizaţi prin apel 112, luni, despre faptul că o persoană ar fi fost agresată, în apropierea unui restaurant din Medgidia.

"La faţa locului, poliţiştii constănţeni au identificat o tânără, de 13 ani, care a declarat faptul că ar fi avut un conflict cu ruda unui fost prieten, fiind vorba despre un bărbat, de 36 de ani, din Medgidia. Ulterior, poliţiştii au însoţit minora la adresa de domiciliu, aducând la cunoştinţa mamei aspectele sesizate, dar şi dreptul de a depune plângere la sediul poliţiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Marţi, mama fetei a depus o plângere la Poliţia municipiului Medgidia, iar la acest moment poliţiştii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.