Elevul în vârstă de 16 ani de la un liceu tehnologic din Constanţa care a agresat o profesoară la începutul unei ore de curs va fi cercetat sub control judiciar pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elevul de la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" din Constanţa fusese reţinut, iar procurorii Parchetului Judecătoriei Constanţa au decis, sâmbătă după-amiază, ca el  să fie cercetat sub control judiciar, nemaiavând antecedente penale.

Potrivit poliţiştilor, Secţia 2 Poliţie Constanta a fost sesizată cu o zi în urmă că la Liceul Tehnologic "Virgil Madgearu" a avut loc un conflict între o profesoară şi un elev. Elevul respectiv, în vârstă de 16 ani, a agresat-o pe profesoară, lovind-o ân faţă, după care a plecat din şcoală.

Poliţiştii constănţeni l-au identificat şi l-au dus la sediul secţiei pentru audieri. El a fost reţinut pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice, fiind dus în arestul Poliţiei Judeţene Constanţa.

Directoarea liceului, Aurelia Năstase, a declarat corespondentului News.ro că incidentul a avut loc la începutul orei de limba franceză. Profesoara agresată a avut nevoie de îngrijiri medicale, în prezent starea ei de sănătate fiind bună.

Conducerea Liceului Tehnologic Virgil Madgearu spune că elevul respectiv este în clasa a IX-a, este repetent şi are o fire conflictuală.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.