Două persoane au ajuns la Spitalul Judeţean Constanţa, luni, în urma unui conflict în care au fost implicate mai multe persoane. Un bărbat a fost înjunghiat, iar o femeie a fost lovită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi, luni, printr-un apel la 112,  despre faptul că, în Murfatlar a avut loc un conflict între trei persoane.
 
În urma scandalului, un bărbat de 45 de ani a fost înjunghiat, el fiind transportat la Spitalul Judeţean Constanţa. De asemenea, a mai fost rănită şi o femeie, mama presupusului agresor, ea fiind lovită. Femeia a fost la rândul ei la unitatea medicală pentru îngrijiri. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri patru persoane sunt audiate la sediul Poliţiei Murfatlar. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care a avut loc evenimentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.