Poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa–Serviciul Antidrog, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Constanţa, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, în municipiul Constanţa şi oraşul Năvodari, la locuinţele a doi bărbaţi, de 37 de ani, respectiv 38 de ani, care în perioada mai–august a.c., ar fi înfiinţat o cultură de cannabis şi ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc şi mare risc, în schimbul unor sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 1 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa–Serviciul Antidrog, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.– Serviciul Teritorial Constanţa, au efectuat 3 percheziţii domiciliare, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc. Percheziţiile au fost efectuate în municipiul Constanţa şi oraşul Năvodari, la locuinţele a doi bărbaţi, de 37 de ani, respectiv 38 de ani”, anunţă Poliţia Română. 

Din cercetări a reieşit că, în perioada mai–august a.c., cei în cauză ar fi înfiinţat o cultură de cannabis şi ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc şi mare risc, în schimbul unor sume cuprinse între 500 şi 1.000 de lei.

”În urma percheziţiilor, au fost descoperite o cultură de cannabis, formată din 5 plante, 1 kilogram de cannabis, dispozitive pentru cântărirea drogurilor, o instalaţie pentru întreţinerea culturii de cannabis, fiind ridicaţi, în vederea continuării cercetărilor, 30.000 de lei, 2.000 de euro şi 2 telefoane mobile. Procurorul de caz a dispus reţinerea, pentru 24 de ore, faţă de persoanele bănuite. Acestea au fost conduse şi încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie formulată, la instanţa de judecată, propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, se precizează în comunicat. 

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.