Un bărbat este cercetat sub control judiciar, după ce a intrat cu o macetă şi o toporişcă într-un bar din Eforie, el părăsind localul în scurt timp. Bărbatul fusese trimise în judecată într-un alt dosar pentru comiterea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat, marţi, că un bărbat este cercetat sub control judiciar pentru comiterea infracţiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

“În cauză s-a reţinut că la data de 19.04.2024, în jurul orei 22:50, inculpatul B.N.S. a intrat în incinta unui bar din localitatea Eforie Nord, având în mâini o macetă şi o toporişcă, după care a părăsit localul, la scurt timp. Inculpatul nu se află la primul conflict cu legea penală, el fiind trimis în judecată la data de 10.04.2023 pentru comiterea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, au transmis procurorii.

Pe durata controlului judiciar bărbatul nu are voie să părăsească ţara decât cu încuviinţarea prealabilă a procurorului care a dispus această măsură şi să nu deţină sau folosească arme.

Poliţiştii şi procurorii continuă cercetările în acest caz.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.