Un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost reţinut de procurorii din Medgidia, judeţul Constanţa, şi ulterior arestat preventiv după a agresat un alt bărbat, în faţa unui magazin alimentar, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii şi picioarele. Victima are nevoie de aproape o lună de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că un bărbat de 49 de ani, din comuna Anghel Saligny, a fost reţinut pentru comiterea, în stare de recidivă postexecutorie, a infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 
 
“La data de 12.04.2023, în jurul orelor 17:30, în timp ce se afla pe strada Ş, din localitatea Saligny, judeţul Constanţa, în faţa magazinului alimentar I.I.S.V., de faţă cu mai multe persoane, i-a aplicat persoanei vătămate C.F. o lovitură cu pumnul în zona feţei, persoana vătămată căzând direct, la sol, pe ciment, şi rămânând în stare de inconştienţă, după care, profitând de starea persoanei vătămate, a continuat să o lovească de mai multe ori cu pumnul în zona feţei, precum şi cu picioarele în zona capului şi a trunchiului, provocându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 20-25 zile de îngrijire medicală, producându-se totodată o tulburare gravă a ordinii şi liniştii publice”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. 
 
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a precizat că victima este un bărbat de 55 de ani. Agresorul a fost prezentat instanţei care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.