Conducerea Poliţiei Române a dispus, luni seară, o anchetă la Bacău, după ce un bărbat a sechestrat doi muncitori pe care apoi i-a ucis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conducerea Poliţiei Române a dispus ca o echipă de specialişti, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestor de poliţie Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgenţă în judeţul Bacău, pentru a verifica modul de intervenţie la eveniment”, a transmis, luni seară, nspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, din echipa de verificare fac parte chestor de poliţie Alexandru Scurtu, directorul S.I.A.S.-I.G.P.R. şi comisar-şef de poliţie Anton Cristian Gheorghe director adjunct al D.I.C.-I.G.P.R.


”La finalizarea verificărilor, în funcţie de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun”, a mai transmis Poliţia Română.

Un bărbat a sechestrat, luni, doi bărbaţi într-un apartament din Oneşti, iar apoi i-a înjunghiat. Bărbatul a anunţat la 112 că are două persoane sechestrate pe care intenţionează să le ucidă, fiind trimis la faţa locului şi un negociator al poliţiei.

Cele două personae sechestrate au murit în urma rănilor, iar bărbatul a fost împuşcat, fiind rănit.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.