Coletul suspect găsit, luni după-amiază, pe o stradă din cartierul gălăţean Micro 19 conţinea produse alimentare alterate, a stabilit echipa pirotehnică din cadrul IPJ Galaţi, care s-a deplasat la faţa locului. Potrivit poliţiştilor, cel mai probabil, pachetul a fost uitat de cineva în zonă sau a căzut dintr-o maşină aflată în trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"S-au finalizat cercetările şi s-a stabilit că respectivul colet conţinea produse alimentare, cel mai probabil pachetul fiind uitat de către o persoană sau fiind căzut dintr-o maşină aflată în trafic", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, Andreea Rogojină.

Ea a precizat că pe timpul desfăşurării cercetărilor traficul rutier a fost oprit în zonă, circulaţia fiind reluată cu puţin timp în urmă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi, Aurelia Bogatu Matei, un echipaj al Poliţiei Locale a fost sesizat, luni după-amiază, de către cetăţeni din zona cartierului Micro 19 cu privire la existenţa unui colet suspect aflat pe spaţiul verde situat între parcarea unui fost centru comercial şi strada Oţelarilor.

Poliţiştii locali au semnalat existenţa coletului în zonă printr-un apel la 112, iar în scurt la faţa locului a ajuns o echipă de pirotehnicieni din cadrul IPJ Galaţi, care au preluat ancheta la faţa locului.

Reprezentanta Poliţiei Locale a precizat că pe colet erau înscrise date de identificare ale destinatarului coletului, fiind trecută inclusiv o adresă din Italia.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat că produsele alimentare erau alterate şi miroseau urât..

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.