Un colet suspect a fost identificat vineri dimineaţă lângă staţia de metrou Eroii Revoluţiei, accesul către staţie fiind restricţionat temporar, pentru verificări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, 17 decembrie 2021, la ora 10:00, în afara accesului staţiei de metrou Eroii Revoluţiei a fost sesizat un bagaj nesupravegheat (colet suspect). Conform procedurilor aplicabile în astfel de situaţii, instituţiile abilitate s-au prezentat la faţa locului pentru verificare şi luarea măsurilor ce se impun”, transmite Metrorex.

Până la remedierea situaţiei, accesul de la staţia de metrou Eroii Revoluţiei (spre Tineretului) a fost închis pentru 20 – 25 de minute.

”La acest moment, accesul staţiei a fost redeschis pentru călători şi precizăm că în urma acestui eveniment, circulaţia trenurilor nu a fost afectată”, subliniază Metrorex.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.