Meteorologii au emis avertizări cod galben de ceaţă pentru 13 judeţe, ceea ce în unele zone determină reducerea vizibilităţii şi sub 50 de metri. Poliţiştii le recomandă şoferilor să fie prudenţi în trafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, potrivit meteorologilor, sâmbătă dimineaţă este ceaţă în judeţele Constanţa, Tulcea, Ialomiţa, Călăraşi, Harghita, Suceava, Vaslui, Bacău, Vrancea, Botoşani, Neamţ, Galaţi, Iaşi.

Şi Centrul Infotrafic a informat că se circulă îngreunat, în condiţii de ceaţă densă, care a redus vizibilitatea în trafic, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţe precum Bacău, Botoşani, Buzău, Brăila, Constanţa, Iaşi, Ialomiţa, Harghita, Vaslui şi Vrancea.
 
Ceaţă densă este şi pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, între Feteşti şi Constanţa.
 
Pentru a circula în siguranţă şi pentru a evita producerea unor evenimente rutiere, poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile meteo şi să păstreze în mers o distanţă suficient de mare faţă de autovehiculul care îl precedă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.