Un bărbat de 39 de ani a murit, luni, într-un accident rutier produs pe un drum judeţean din judeţul Cluj. Alte şase persoane au fost rănite, însă doar una a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile din Cluj au intervenit, luni, la un accident rutier produs în localitatea Iara.  

În momentul în care au ajuns la faţa locului, pompierii au găsit o autoutilitară şi un autoturism avariate. 

”S-au întreprins manevre de resuscitare unui bărbat în vârstă de 39 de ani, însă fără a putea readuce semnalele vitale ale acestuia. De asemenea, un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost transportat la spital pentru investigaţii de specialitate. Alte cinci victime, dintre care doi minori, au primit îngrijiri medicale, fără a fi necesar transportul acestora la spital”, a precizat ISU Cluj.  

La rândul lor, poliţiştii au precizat că accidentul s-a produs pe DJ 107M. 

”Din primele informaţii c,oliziunea laterală s-a produs între două autovehicule, respectiv un autoturism, condus de un bărbat de 22 de ani, din comuna Viişoara, din direcţia Iara spre Băişoara, şi o autoutilitară, condusă de un bărbat de 39 de ani, din comuna Gilău, care s-ar fi angajat în depăşirea autoturismului. În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă, iar evenimentul s-a soldat, din nefericire, cu decesul conducătorului auto, de 39 de ani”, a transmis IPJ Cluj. 

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.