Un bărbat de 61 de ani din Cluj-Napoca care ameninţa, sâmbătă, că va arunca în aer apartamentul pentru a-şi ucide soţia a fost imobilizat de către doi poliţişti şi un pompier care au spart uşa apartamentului. În interior au găsit o femeie imobilizată la pat, dar şi cele patru arzătoare ale aragazului pornite, fără flacără, degajând gaz în apartament. Bărbatul a fost internat la Psihiatrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, un bărbat de 61 de ani din Cluj-Napoca ameninţa, sâmbătă, că-şi va ucide soţia, iar vecinii au cerut ajutor.

”Locuinţa se afla într-un bloc de apartamente din centrul municipiului, unde persoana din interior refuza să deschidă uşa şi să aibă un dialog cu forţele de ordine. De asemenea, pe scară se simţea un miros înţepător specfic scăpărilor de gaze, motiv pentru care a fost solicitată şi intervenţia unui echipaj de pompieri, dotat cu o autospecială de stingere a incendiilor şi modul de descarcerare”, au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

Potrivit acestora, plutonier adjutant Bucur Dumitru din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Cluj-Napoca, împreună cu doi poliţişti au pătruns de îndată în locuinţă, prin forţarea uşii şi l-au imobilizat pe bărbatul în vârstă de 61 de ani care avea în mână o brichetă şi ameninţa că va declanşa o explozie.

Femeia, în vârstă de 65 de ani, se afla într-o cameră, imobilizată la pat.

Odată pătrunşi în apartament, pompierii au descoperit că cele patru arzătoare ale aragazului erau pornite, fără flacără, degajând gaz în apartament.

Bărbatul a fost condus şi internat la Clinica de Psihiatrie, pentru efectuarea unui consult de specialitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.