Trupul unui bărbat de 58 de ani din judeţul Cluj, dat dispărut încă de duminică, după ce a plecat de acasă şi nu a mai revenit, a fost depistat, marţi, pe un câmp între localităţile Cojocna şi Boj Cătun. Poliţiştii au deschis un dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Apahida au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea drumului dintre localităţile Cojocna şi Boj Cătun, pe câmp, a fost găsită o persoană de sex masculin, ce pare a fi decedată. În baza sesizării, poliţiştii deplasaţi la faţa locului, în prezenţa echipajului medical, au constatat că cele sesizate se confirmă”, a transmis, marţi după-amiaza, IPJ Cluj.  

Sursa citată a precizat că, din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că persoana decedată este un bărbat în vârstă de 58 de ani, din comuna Cojocna, plecat voluntar de la domiciliu la data de 24 iulie, în jurul orei 05.30. 

”De asemenea, cu ocazia examinării vizuale a cadavrului s-a constatat că acesta nu prezintă urme de violenţă. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, au mai precizat poliţiştii.  

Aceştia au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.