Poliţiştii din Cluj-Napoca au deschis şapte dosare penale pentru conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor interzise, în urma unor controale în trafic desfăşurate în contextul festivalului Untold. De asemenea, au fost reţinute 13 permise de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj a anunţat că, vineri şi sâmbătă, în contextul desfăşurării festivalului Untold, poliţiştii rutieri clujeni, cu suportul Direcţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi sprijinul efectivelor din cadrul altor inspectorate de poliţie judeţene, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea consumului de alcool şi substanţe psihoactive la volan.
 
Astfel, s-a acţionat în municipiul Cluj-Napoca şi pe principalele artere judeţene, sub forma unor filter rutiere.
 
Au fost efectuate 472 de testări cu aparatele etilometru şi 122 de testări cu aparatele Drugtest.
 
Ca urmare, au fost întocmite 7 dosare de cercetare penală la regimul rutier, pentru conducere a unui vehicul sub influenţa substanţelor interzise.
 
Totodată, au fost reţinute 13 permise de conducere şi 9 certificate de înmatriculare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.