O femeie în vârstă de 79 de ani a fost aruncată de către nepotul său de la etajul zece al unui bloc din municipiul Cluj-Napoca, victima murind pe loc. De asemenea, bărbatul şi-ar fi agresat şi bunicul, care a fost dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, poliţiştii au fost sesizaţi iniţial, vineri, că o persoană a căzut de la înălţime în cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca.

Anchetatorii care au mers la faţa locului au stabilit, conform primelor informaţii, că un tânăr de 23 de ani a avut un conflict cu bunicii săi, într-un apartament situat la etajul 10 al unui bloc. El şi-ar fi lovit bunicul, iar la un moment dat şi-a agresat şi bunica, în vârstă de 79 de ani, şi ar fi aruncat-o de la etaj. În urma impactului, femeia a murit pe loc. Bătrânul, care a suferit mai multe răni în urma agresiunii, a fost dus la spital.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de omor, dosarul fiind preluat de procurorii Parchetului Tribunalului Cluj.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.