O explozie s-a produs, joi, într-un apartament dintr-un bloc din municipiul Turda, judeţul Cluj, în urma unei acumulări de gaze. Un bărbat de 60 de ani a suferit arsuri pe mâini şi faţă, fiind transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, o explozie a avut loc într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe situat pe strada Panseluţelor din municipiul Turda. Explozia s-a produs în urma unei acumulări de gaze dintr-un apartament situat la etajul 4 (din 4) al blocului de locuinţe.

Două autospeciale pentru stins incendii au intervenit, însă explozia nu a fost urmată de incendiu. Ca urmare, nu a fost necesară evacuarea locatarilor.

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a suferit arsuri la nivelul mâinilor şi al feţei. Bărbatul a susţinut că explozia s-a produs după ce se trezise şi a manipulat un vas cu mâncare uitat pe foc. Bărbatul a fost transportat de către echipajul SMURD la spital, mai spun reprezentanţii ISU Cluj.

Explozia a deteriorat exteriorul balconului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.