Un bărbat acuzat că a încercat să violeze o tânără de 27 de ani de cetăţenie spaniolă pe care o luase în maşina sa la ocazie, din municipiul Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv, fiind cercetat pentru tentativă de viol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de către Poliţia Judeţeană Cluj, un bărbat de 45 de ani din comuna Segarcea Vale, judeţul Teleorman, este cercetat pentru comiterea unei infracţiuni de tentativă de viol.

Bărbatul este acuzat că, pe raza localităţii Mărtineşti, judeţul Cluj, a încercat să violeze o tânără de 27 de ani, cetăţean spaniol, pe care o luase în autoturismul său, la ocazie, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma probatoriului administrat în cauză, judecătorii din cadrul Judecătoriei Turda au  emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.