Centrul Infotrafic al Poliţiei Române avertizează că sâmbătă dimineaţă se circulă în condiţii de ploaie torenţială pe autostrăzile A 3 Bucureşti-Ploieşti şi A 2 Bucureşti-Constanţa, iar în unele zone s-a acumulat apă pe şosea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, pe autostrada A3 Bucureşti – Ploieşti se circulă în condiţii de ploaie, iar în zona kilometrului 34, pe sensul de mers Ploieşti - Bucureşti, s-a acumulat apă pe carosabil, existând risc de acvaplanare.

De asemenea, se circulă în condiţii de carosabil umed pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, iar pe tronsonul kilometric 65 – 105 plouă torenţial.

Infotrafic mai anunţă că din cauza viscolului şi zăpezii circulaţia rutieră pe DN 67C-Transalpina rămâne închisă pentru toate categoriile de autovehicule, între Rânca şi Obârşia Lotrului, pe tronsonul kilometric 34+500 - 59+800. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.