Circulaţia pe DN1, în zona localităţii Buşteni, se face în coloană, la această oră, autovehiculele deplasându-se cu viteza de 10 kilometri pe oră, anunţă Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Traficul este aglomerat, vineri după-amiază, pe Valea Prahovei, la Buşteni formându-se o coloană de autovehicule, informează IGPR.

Maşinile circulă cu o viteză de 10 kilometri pe oră, iar, pe alocuri, se înregistrează staţionări, potrivit poliţiştilor.

Circulaţie în coloană, cu 10 km/h, la Buşteni/Foto: IGPR
Circulaţie în coloană, cu 10 km/h, la Buşteni/Foto: IGPR

Centrul Infotrafic anunţa, la ora 15.30, că traficul rutier s-a intensificat pe principalele drumuri naţionale, mai ales pe cele care pornesc din Bucureşti.

În judeţul Prahova, pe DN1 Bucureşti - Braşov, autovehiculele rulează cu viteză redusă între Nistoreşti şi Comarnic (pe sensul către Braşov), preciza Infotrafic.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.