Circulaţia metroului a fost întreruptă, marţi după-amiază, timp de aproximativ 15 minute, după ce un tren s-a defectat în staţia Unirii 2, pe magistrala Pipera - Berceni, unde pasagerii au fost debarcaţi, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţi ai companiei Metrorex.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, defecţiunea a apărut la computerul de bord al trenului, după debarcarea călătorilor garnitura fiind transportată la depoul Berceni.

În urma incidentului, circulaţia la metrou pe Magistrala 2 Pipera - Berceni fost întreruptă aproximativ 15 minute.

Un alt incident la metrou a avut loc luni după-amiază, când un tren a rămas blocat între staţiile Piaţa Muncii şi Dristor 2, iar luminile s-au stins în vagoane. Mai mulţi călători au spus că au simţit miros de fum, iar când trenul a pornit şi a ajuns la Dristor, la ieşirea din metrou erau deja maşini de pompieri. La faţa locului au ajuns şi ambulanţe, după ce au existat informaţii că mai multe persoane au făcut atac de panică în timp ce metroul era oprit între staţii, nefiind necesară însă intervenţia echipajelor medicale.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (IS) Bucureşti - Ilfov au precizat că trenul s-a blocat în tunel din cauza unei defecţiuni tehnice, însă a putut fi repornit şi a ajuns până la peron fără a fi necesară evacuarea călătorilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.