Cinci persoane au fost rănite, marţi seară, într-un accident rutier care a avut loc în judeţul Ialomiţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salvatorii ialomiţeni au intervenit la un accident rutier produs pe raza municipiului Slobozia, în care a fost implicat un autoturism ce a ieşit în afara părţii carosabile şi a intrat într-un copac”, a anunţat, marţi seară, ISU Ialomiţa.

Sursa citată a precizat că la locul solicitării au fost alocate o autospecială de stingere şi o autospecială de descarcerare, din cadrul Detaşamentului de pompieri Slobozia, iar în sprijinul acestora două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

”În urma evenimentului rutier au rezultat cinci victime, conştiente şi cooperante, cărora li s-a acordat asistenţă medicală de specialitate, ulterior două persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, iar celelalte trei au refuzat transportul la unitatea spitalicească”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.