Trei fraţi cu vârste cuprinse între între trei şi şapte ani, tatăl şi bunica acestora au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon într-un incendiu care a izbucnit, duminică dimineaţă, în garsoniera în care cei trei locuiesc, situată într-un bloc din municipiul Giurgiu. Cei trei copii au fost duşi la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, incendiul a izbucnit, duminică dimineaţă, în garsoniera în care locuiesc cei cinci, situată la etajul al treilea într-un bloc din zona Nova Force, din municipiul Giurgiu.

Flăcările au distrus mobilier, haine, un televizor, uşile şi ferestrele garsonierei.

Toţi cei cinci membri ai familiei care locuia în garsonieră au fost duşi la spital, fiind intoxicaţi cu monoxid de carbon. Medicii de la unitatea de primiri urgenţe a Spitalului din Giurgiu au decis ca cei trei fraţi să fie transferaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

După ce au stins incendiul, pompierii din Giurgiu au stabilit că acesta a fost provocat de un scurtcircuit produs la un aparat de încălzire, amplasat în dormitorul garsonierei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.