Cinci persoane au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova, în noaptea de Anul Nou, după ce au utilizat petarde, patru dintre pacienţi fiind copii. Unu a rămas internat, cu afecţiuni oculare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De la miezul nopţii şi până la orele 10:00, s-au înregistrat 60 de prezentări în UPU. Majoritatea au fost urgenţe minore şi medii, cauzele fiind aceleaşi că şi în zilele de Crăciun: consumul excesiv de alimente, uneori şi de alcool, nerespectarea indicaţiilor medicului privind tratamentul în cazul pacienţilor cronici, cu mai multe boli asociate”, anunţă, luni, reprezentamţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova.

Sursa citată a preciazat că au ajuns în UPU şi 5 victime ale utilizării petardelor, 4 copii şi un adult.

”Aceştia au prezentat leziuni la nivelul mâinilor şi feţei, un copil fiind internat în Clinică Oftalmologie cu leziuni oculare”, au mai transmis reprezentanţii unităţii medicale.

Aceştia au explicatb că, în noaptea de Anul Nou nu s-au înregistrat naşteri în Maternitatea spitatului.

”A fost, însă, internat în Clinică Neonatologie un nou-născut prematur aflat în stare extrem de gravă, transferat de la Spitalul Dabuleni, judeţul Dolj”, a mai transmis spitalul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.