Cinci autoturisme au fost implicate, duminică seara, într- tamponare pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 23, pe sensul spre Bucureşti, unde s-a format coloană de maşini. Alte trei autoturisme s-au ciocnit la kilometrul 14 al autostrăzii A2, unde s-a format o altă coloană de maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotorafic din Poliţia Română, la kilometrul 23 al Autostrăzii Soarelui s-a produs o tamponare, pe sensul spre Capitală. În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită, dar s-a format coloană de maşini la kilometrul 23.

Alte trei maşini s-au ciocnit la kilometrul 14 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul spre Bucureşti. Traficul în zonă se desfăşoară în coloană.

Pe autostrada A1 Deva - Sibiu, la ieşire, în zona nodului rutier de la Cunţa, pe sensul de mers dinspre Sebeş, se circulă în coloană pe o distanţă de aproximativ cinci kilometri. În zonă sunt foarte multe maşini din cauză că intersecţia cu sens giratoriu dintre autostradă şi drumul de legătură cu DN1 nu poate prelua traficul intens de pe autostradă. Şoferii sunt sfătuiţi să folosească ieşirea de pe autostradă la kilometrul 304, apoi să meargă pe DN1 şi să revenină pe autostradă la kilometrul 270, la Sălişte. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.