CFR SA anunţă că pentru înlocuirea cablurilor de semnalizare furate din zona Chiajna-Grădinari se va interveni după ce poliţiştii vor termina măsurătorile şi vor încerca să ia amprente, două trenuri având în continuare întârziere deoarece staţia de semnalizare este nefuncţională.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru înlocuirea cablurilor furate şi remedierea defecţiunii se va interveni după ce reprezentanţii Poliţiei TF vor termina măsurătorile şi verificarea zonei pentru amprente", a precizat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA.

Două trenuri care vin de la Craiova şi Timişoara au întârzieri de 70, respectiv 100 de minute, la această oră, deoarece instalaţia de dirijare a traficului din zona Chiajna-Grădinari este nefuncţională, după ce hoţii au furat cablurile de semnalizare.

"Instalaţia de semnalizare şi dirijare a traficului din zona Chiajna-Grădinari este nefuncţională, ciculaţia se desfăşoară, până la remediere, pe un singur fir,  prin comandă telefonică", au arătat reprezentanţii CFR SA.

Ei au mai spus că persoane încă neidentificate au tăiat şi au furat cablurile de semnalizare. Prin urmare, se înregistrează întârzieri în traficul trenurilor care tranzitează zona Chiajna-Grădinari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.